Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون مرکز توسعه و تجارت الکترونیک گفت: دریافت امتا الزامی نیست و کسانی که می‌خواهند امتا دریافت کنند باید اینماد را دریافت کرده باشند.

 آقای دهکردی معاون مرکز توسعه و تجارت الکترونیک در را بطه با سامانه امتا به سوالات زیر پاسخ داد.

سامانه امتا چیست؟
دهکردی: در سامانه احراز مشتریان تجارت الکترونیکی (امتا) شخص می‌تواند با یک نام کاربری و رمز عبور به سامانه‌های مختلفی وارد شود و به سرویس‌های احراز هویت و صلاحیت متصل شود این سرویس‌ها از طریق این سامانه با حفظ اطلاعات محرمانه می‌توانند از امتا برای احراز هویت، اصالت و صلاحیت بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزایا این سامانه برای کسب کار‌های چیست؟
دهکردی :کسب و کار‌هایی که دارای اینماد هستند، می‌توانند از سامانه امتا استفاده کنند و مزیت استفاده از این سامانه دسترسی به سرویس‌های حاکمیتی با حفظ محرمانه بودن اطلاعات است و کاربران با داشتن رمزعبور یک بار مصرف یا ثابت می توانند از این سامانه استفاده کنند.

تفاوت اینماد با امتا چیست؟
دهکردی :اینماد برای ثبت و گرفتن درگاه اینترنتی کسب و کار‌های است، اما امتا ارزش افزوده و پشتیبانی در حوزه تجارت الکترونیک است و این سامانه احراز هویت کاربران را پشتیبانی می‌کند.

فواید گرفتن امتا چیست؟
دهکردی: امتا از تعدد گرفتن رمز عبور برای ورود به سامانه‌های مختلف جلوگیری می‌کند. همچنین در کاهش هزینه‌ها و توسعه تجارت الکترونیک نقش دارد و این سامانه بدون خطای کارشناسی ،کسب و کار‌ها را به اصناف متصل می کند.

آیا نماد اعتبار خرید و فروش می شود؟
دهکردی : فرآیند در یافت اینماد غیر حضوری و برخط است و اینماد بدون ستاره را می‌توان کم‌تر از ۱۰ دقیقه دریافت کنند که ما خواهشند هستیم مردم خودشان به دریافت اینماد اقدام کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تجارت الکترونیک کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نیز مانند دوره‌های سی‌وسوم و سی‌وچهارم در دو بخش حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

فعالیت بخش مجازی نمایشگاه از طریق زیرساخت‌های «سامانه بازار کتاب» صورت می‌گیرد؛ بنابراین به دلیل انتقال فعالیت این سامانه به سامانه «نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» خرید از این سامانه تا ۳۰ اردیبهشت (۱۴۰۳) موقتا غیرفعال است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند