Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@22:43:38 GMT

زیرساخت های تجارت الکترونیک در استان سمنان تقویت شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۳۶۱۴

زیرساخت های تجارت الکترونیک در استان سمنان تقویت شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌رضا آشناگر ظهر چهارشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان سمنان که برای نخستین‌بار در سال ۹۹ در استانداری تشکیل جلسه داد با بیان اینکه بهره‌گیری از تجارت الکترونیک و استفاده از برنامه‌های کاربردی و اینترنتی در استان می‌بایست بهبود یابد، بیان کرد: امروز باید با استفاده از ظرفیت‌های درون استان زیرساخت‌های تجارت الکترونیک تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احداث و راه اندازی بازارچه‌های محلی فروش و عرضه محصولات و ایجاد محلی برای تجمع افراد و ارائه خدمات به صورت حضوری در جوامع امروزی مورد تأیید نبوده و در استان نیز باید به سمت استفاده از نرم‌افزارهای الکترونیکی، بهره‌گیری از فروش غیرحضوری، آنلاین و اینترنتی و ایجاد شبکه‌های فروش مجازی در استان برای تنظیم بازار گام برداریم.

استاندار سمنان ادامه داد: در توزیع اقلام موردنیاز مردم و مایحتاج عمومی روزانه شهروندان با توجه به شرایط روز جامعه و کشور و شیوع بیماری کرونا، می‌توان از ظرفیت، پتانسیل، خلاقیت و توان شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کرد چرا که شرکت‌های دانش‌بنیان ما امروز توان طراحی سامانه‌های توزیع نوین اقلام موردنیاز و مایحتاج عمومی مردم را دارند و این مهم باید موردتوجه قرارگیرد.

آشناگر بیان کرد: ما در استان در شرایط بحرانی و شیوع بیماری کرونا، با اعتماد به جوانان متخصص و با راه اندازی سامانه آنلاین ثبت سفارش اینترنتی اقلام بهداشتی مقابله با کرونا، توانستیم به موفقیت مطلوب دست یابیم که نیاز است تا تجربه این موفقیت و رویه مطلوب در سایر امور مرتبط به بازار استان نیز مورداستفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از سامانه‌های نوین و آنلاین سفارش کالا، باکاهش تردد، تماس‌ها و هزینه‌های سفرهای درون شهری و سرانه هزینه خانوار، ابراز کرد: این اقدامات در راستای اجرای مطلوب طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی تأثیر گذار است.

استاندار سمنان گفت: مردم پایه اصلی اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی در جامعه هستند و با توجه به شروع ماه مبارک رمضان میزان تقاضا و مصارف در سطح مردم افزایش پیدا می‌کند که امیدواریم تأمین مایحتاج عمومی به صورت جدی و مستمر و از طریق روش‌های مناسب عرضه ادامه داشته باشد.

کد خبر 4901562

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا آشناگر استانداری سمنان تنظیم بازار ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا شیراز نیمه شعبان شهرکرد بارش باران بیرجند گرگان ایلام قزوین استانداری قزوین جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عاليات کشور و دبیر کمیته مشارکتهای مردمی، اسکان و تغذیه اربعین حسینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی و معاون عمرانی استانداری و رئیس ستاد عتبات عالیات استان حضور داشتند.

مجید نامجو جانشین رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات هم در دیدار استاندار کرمانشاه  با مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و ستاد مرکزی اربعین، خواست تا زمین هزار و ۱۷۵ متری کشتارگاه در مرز خسروی را برای ارائه خدمات بهتر در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲ هزار کامیون از مرز خسروی عبور کرد که برای تسریع در روند ترخیص این کامیون ها نیاز است استانداری زمین دیگری را در اختیار ستاد عتبات عالیات قرار دهد.
وی همچنین از استاندار کرمانشاه خواست تا سند ساختمان ستاد عتبات واقع در محله نوبهار این شهر را به ستاد واگذار کند.
در این جلسه علی شعبانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه نیز گفت:  در اربعین سال گذشته نتوانستیم روی بسیاری از موکب هایی که در مرز خسروی مستقر شده بودند حساب باز کنیم.
وی افزود: ما برای اسکان و تردد زوار مشکل داشتیم و مواکب مردمی که باید از بار مشکلات بر می داشتند چالش ایجاد کرده بودند و هیچ موکبی خدمات نمی داد و فقط می توانستیم به زوار آب بدهیم.
شعبانی تصریح کرد: نیاز است برای موکب ها طراحی جدیدی داشته باشیم تا موکب ضعیف نداشته باشیم برای همین بهتر از به جای ۱۰۰ موکب ضعیف ۱۰ موکب قوی ایجاد شود.
وی در خصوص زمین کشتارگاه در مرز خسروی نیز گفت: این زمین محدود است و قابل توسعه نیست و آنقدر کوچک است که نمی توان به عنوان قرارگاه و اسکان از آن استفاده کرد در حالی که بهتر است ستاد عتبات عالیات طرحی را اجرا کند که قابلیت توسعه در آینده داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان