Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از مواردی که می‌تواند مانع از احتکار شود و شفافیتی را در کشور ایجاد کند، راه اندازی سامانه جامع تجارت الکترونیک است.

وی افزود: با راه اندازی سامانه جامع تجارت الکترونیک همه ابعاد مربوطه از جمله موجودی هر کالا، وضعیت هر استان و… در منظر رؤیت قرار می‌گیرد و از این رو ضرورت راه اندازی بر همگان روشن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه بیان داشت: اینکه امروزه عده‌ای دست به احتکار زده‌اند و در این شرایط بحرانی مردم را تنها گذاشته‌اند که این امر لزوم راه اندازی این سامانه را یادآور می‌شود.

حجت الاسلام حسینی کیا تصریح کرد: بر همین مبنا نیازمند ورود جدی وزارت صمت و مجموعه‌های امنیتی هستیم تا به سرعت در راه اندازی سامانه جامع تجارت الکترونیک و ایجاد شفافیت در کشور وارد عمل شوند و در این صورت کسی جرأت انجام تخلف را ندارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ممکن است راه اندازی این سامانه جامع در دستورکار باشد اما باید اجرای آن را سرعت ببخشند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا الکترونیک تجارت الکترونیک سامانه راه اندازی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی راه اندازی سامانه جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۰۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی در راستای تسهیل تکالیف مؤدیان مالیاتی، مؤدیانی که ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی شده‌اند ازجمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورتحساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورتحساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تأییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورتحساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان