Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-03@18:44:03 GMT

فعال شدن امضای الکترونیک از مهرماه

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۱۹۷۱۷

فعال شدن امضای الکترونیک از مهرماه

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علی رهبری امروز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین حوزه‌هایی که در مرکز توسعه تجارت الکترونیک پیگیری شده، راه‌اندازی امضای الکترونیک است. از آذرماه ۱۳۹۷ که مدیریت سامانه ثبت سفارش به این مرکز سپرده شد، تلاش کردیم مشکلات موجود در آن را رصد کرده و ۱۶ فرآیند جدید به این سامانه اضافه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در حال حاضر امکان ذخیره برخط داده‌ها فراهم شده و امکان خطا به حداقل رسیده است. با اجرایی شدن موضوع امضای الکترونیک ثبت سفارش نیز از این طریق اتفاق خواهد افتاد.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک با بیان این‌که در سال ۱۳۹۷ رقم تجارت الکترونیک کشور به حدود ۲۰۸ هزار میلیارد تومان رسید، بیان کرد: متوسط مبلغ هر یک از این تراکنش‌ها ۱۸۷ هزار تومان بوده و تعداد کل آنها نیز از یک میلیارد بالا رفته است.

رهبری با اشاره به اهمیت سیاست‌گذاری و تنظیم مقررات در حوزه تجارت الکترونیک، تصریح کرد: تاکنون ما توانسته‌ایم طرح تسهیل شروع به کار کسب‌وکارهای الکترونیکی، طرح نظارت هوشمند و آیین‌نامه پلت‌فرم‌ها را نهایی کنیم و در این زمینه یک سامانه یکپارچه نظارت و یک سامانه پایشگر سیستمی و هوشمند فعال شده است.

به گفته وی، سامانه جامع تجارت و سامانه تدارکات الکترونیکی نیز برای مدیریت در دستور کار قرار گرفته‌اند تا با استفاده از آنها معاملات مجهز به امضای الکترونیکی شود. در حال حاضر ۱۱۰ هزار بارنامه در طول روز به شکل برخط ثبت اطلاعات می‌شوند و امیدواریم به زودی بازرگانان نیز با استفاده از این امضای الکترونیک کار خود را پیگیری کنند.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک با بیان این‌که این مرکز جزو نخستین مراکز دولتی خواهد بود که در آن اسناد مالی و اداری به امضای الکترونیک مجهز شده و استفاده از کاغذ در آن کنار می‌رود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال مقدمات این موضوع فراهم شده و استفاده از کاغذ حذف خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درباره‌ چگونگی امکان‌پذیر شدن نظارت بر رمز ارزها نیز توضیح داد: با توجه به این‌که این ارزها بدون آنکه طرف معامله مشخص باشد، جابه‌جا می‌شود نمی‌توان بر آن نظارت همه‌جانبه‌ای داشت، اما این موضوع که رمزارزها در دوران تحریم چه کمکی به ما می‌تواند بکند نیاز به تحقیق و بررسی جدی دارد که امیدواریم با راه‌اندازی یک کارگروه جدی مسائل مربوط به آن بررسی شود.

نکاتی درباره سکه ثامن

رهبری درباره آخرین وضعیت پرونده سکه ثامن نیز اظهار کرد: سکه ثامن تمام قواعد را رعایت کرده بود و تا خردادماه ۱۳۹۷ هیچ شکایتی از این سامانه وجود نداشت، اما پس از آن متوجه فروش سکه در این سایت شدیم و تذکراتی را در این زمینه ارائه کردیم. به دنبال اتفاقاتی که در این پرونده رخ داد ما رتبه‌بندی کسب‌وکارهای اینترنتی را در دستور کار قرار دادیم تا صرف دریافت نماد اعتماد به معنی قابل اعتماد بودن کامل سایت نباشد و براساس رتبه‌بندی مخاطبان شرایط را بسنجند.

رییس مرکز توسعه تجارت الکترونیک اضافه کرد: در سکه ثامن سیستم کاری این طور بود که سکه را از مالک می‌خریدند اما از او تحویل گرفته نمی‌شد ولی وقتی ارزش سکه بالا می‌رفت، پول آن به خریدار می‌رسید که چنین مساله‌ای می‌تواند به کلاهبرداری منجر شود. متاسفانه کلاهبرداران شیوه‌های مختلف را برای آغاز کارشان انتخاب می‌کنند، اما ما به دنبال آن هستیم که با نماد الکترونیک و رتبه‌بندی سایت‌ها، میزان امکان کلاهبرداری‌ها را کاهش دهیم.

وی همچنین از پیگیری طرح مدیریت متمرکز پیش‌فروش‌ها خبر داد و گفت:‌ اولین بازاری که در این زمینه به آن ورود کردیم، حوزه خودرو بود تا در آینده نزدیک برای مجوز پیش‌فروش خودرو یک سامانه مجزا داشته باشیم. اگر مصرف‌کننده بخواهد کالایی را خریداری کرده و آن را در آینده تحویل بگیرد، باید سامانه‌ای وجود داشته باشد که اطلاعات در آن ثبت شده و فروشنده تنها به اندازه اعتبارش توان فروش داشته باشد. فعلا این طرح در حوزه خودرو اجرا خواهد شد و تلاش داریم به سایر حوزه‌ها نیز ورود کنیم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: امضای الکترونیکی پیش فروش خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده است.
 
 وی افزود: انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در صورت بروز اختلال و مشکل در روند برگزاری انتخابات الکترونیک، چه تدبیری اتخاذ شده، اظهار کرد: وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رأی‌گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟

اسلامی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رأی، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رأی مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی شده است.
 
سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین از چاپ و ارسال تعرفه‌های دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس به استان‌های مربوط خبر داد و تأکید کرد: درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.
 
وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم براساس آن عمل کنند.
 
اسلامی تأکید کرد: نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته‌اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود.
 
وی گفت: سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.
 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

دیگر خبرها

  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • انتخابات الکترونیک در کدام حوزه‌ها برگزار می‌شود؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران