Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت بر ریشه کن کردن فساد در حوزه بازرگانی و ثبت سفارش‎ها تأکید کرد و گفت: بهترین روش برای مبارزه با فساد در این حوزه استفاده از سامانه‌های الکترونیک است.

      به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، «رضا رحمانی»، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی با اعضای پنج فراکسیون «محیط زیست و توسعه پایدار»، «یپلماسی و منافع ملی»، «اصناف»، «نظارت بر اجرای برنامه‌های توسعه»، «مناطق آزاد، تجاری، ویژه و اقتصادی» به تشکیل فراکسیون نظارت بر اجرای برنامه‌های توسعه‌ای اشاره و عنوان کرد: یکی از مهمترین محورهایی که در کشور باید مورد توجه قرار گیرد حرکت با برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در مقایسه وضعیت صنعت کشورمان با کشور کره جنوبی گفت: در بررسی‌هایی که در این موضوع صورت گرفت به این نتیجه رسیده‌ایم که ایران به لحاظ منابع در همه زمینه‌ها از کره جلوتر است ولی به لحاظ ارزش افزوده و فعالیت‌های صنعتی بسیار از کره عقب‌تریم؛ علت این مسئله این است که حرکت کره همواره در حوزه صنعت با برنامه بوده ولی ما در کشور هیچ‌گاه به صورت مستمر بر مدار قانون حرکت نکرده است.

 

50 درصد ظرفیت صنایع معطل مانده است

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم ظرف 6 ماه برنامه‌ استراتژیک وزارت صنعت، معدن و تجارت را تعیین کنیم، اظهار کرد: در حال حاضر کشور ظرفیت بسیار مناسبی در حوزه صنایع دارد ولی 50 درصد آن معطل مانده است در حالی که تجهیزات، نیروی انسانی و کارخانجات کاملا برای ارتقاء تولید مهیا است.

 

فقط 1.7 درصد تولیدات صادراتی کشور های‌تک است

«رحمانی» با تأکید بر اینکه فعال کردن ظرفیت همین کارخانجات معطل مانده می‌تواند اقتصاد کشور را دگرگون کند، افزود: در حال حاضر تولیدات صادراتی کشور کمتر از 2 درصد و فقط 1.7 درصد های‌تک است و این زنگ خطری برای حوزه تولید و صنایع کشور به شمار می‌آید، این آمار همچنین نشان می‌دهد که این واحدهای تولیدی نیز در آینده با مشکل مواجه می شوند.

 

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برای تک تک این معضلات برنامه داریم، اظهار کرد: ضرورت دارد در اجرای هر یک از این برنامه‌ها مدیری توانمند برای پیاده سازی آن وجود داشته باشد و اینکه یک روز ما به سمت صنعت فکر کنیم و روز دیگر به سمت بازرگانی، همواره به سیاست‌گذاری‌ها در این وزارتخانه ضربه زده است.

 

مهم‌ترین ویژگی خود را به‌کارگیری متخصصان در حوزه‌های مختلف می‌دانم

وی بیشترین توانمندی خود را به کارگیری متخصصان در حوزه‌های تخصصی وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و تصریح کرد: بهترین نوع مدیریت این است که با به کارگیری نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف را فعال کنیم و یک نفر قادر به مدیریت همه حوزه‌های مربوطه در وزارت صنعت نیست.

 

استفاده از ظرفیت مناطق آزاد در شرایط تحریمی یک فرصت است

«رحمانی» استفاده از ظرفیت مناطق آزاد را یکی از برنامه‌های خود در دوره پیش رو عنوان کرد و گفت: مناطق آزاد به ویژه در دوران تحریم یکی از بخش‌های بسیار مهم در فعال سازی ظرفیت‌های اقتصادی کشور بوده و در ستاد اقتصاد مقاومتی این مباحث کاملا توضیح داده شده است.

 

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: برای بهبود روابط نمایندگان با وزارتخانه نیز برنامه داریم تا در چارچوبی دقیق تعریف و نمایندگان از این طریق بتوانند معضلات و مشکلاتی را که از نزدیک در حوزه‌های خود مشاهده می‌کنند به وزارتخانه منتقل کند.

 

سیستماتیک کردن ثبت سفارش‌ها در حوزه بازرگانی؛ بهترین راهکار برای ریشه کن کردن فساد

وی درباره راهکارش برای مبارزه با فساد در حوزه بازرگانی و ثبت سفارش‌ها نیز گفت: برای ریشه‌کن کردن این فساد یکی از موثرترین روش‌ها استفاده از سامانه‌های الکترونیک در وزارتخانه است که سال گذشته با وجود مضیقه‌های مالی فراوان وزارت صنعت، معدن و تجارت اما ما بر خرید و راه‌اندازی این سیستم‌های سخت افزاری تأکید داشتیم تا بودجه ویژه‌ای در این حوزه برای نصب و راه‌اندازی آن اختصاص داده شد و امروز بسیاری از فعالیت‌های تجاری در حوزه ثبت و سفارش به صورت سیستمی صورت خواهد گرفت که اجازه بروز هیچ‌گونه فسادی در وزارتخانه وجود ندارد. /

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اربعین حسینی پیاده روی اربعین اربعین موکب اربعین کانون های مساجد موکب مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد مقام معظم رهبری رضا رحمانی وزارت صنعت و معدن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات